1 februarie 2016

vise maica...vise!






Primesc zilnic pe mail articole Femina.ro ... unele mai  incitante ca altele ... azi despre fantezii !!!
Cica 8 din 10 femei viseaza cu ochii deschsi ceea ce se tem sau se rusineaza sa practice in fapt... armate de psihologi isi bat capul sa explice de ce iar sute de statisticieni si sociologi fac grafice cum si in ce fel !!!

Pun pariu ca fiecare a visat macar odata un Brad Pitt in patul ei ( nu-mi explic de ce pt ca mie tipul chiar nu imi place cu fatza lui de golanas de Ferentari ) sau o partida fierbinte pe o plaja in Hawai ( daca nisipul e prea cald sau apa prea rece nici asta nu ma tenteaza )

 Acum in functzie de ce imaginatzie are fiecare si fanteziile variaza de la sado - maso la sirop de trandafiri !!!  Depinde mult si de locul in care te apuca ... una e sa fii singur acasa ( ca in filmul cu acelasi nume dar cu un alt scenariu ... mai colorat  si cu o actziune mai palpitanta ) sau  la birou ( cind totzi au plecat in pauza de masa si nu ai restrictzionat calculatorul pentru  siteurile XXX ) Potzi  sa evadezi dind friu liber viselor, fanteziilor, poftelor...  Alta e sa fii intr-o sedintza plicticoasa ...cum urmeaza sa fiu eu in 20 de minute deja gindul imi zboara ... mai e pina la primavara cind  natura deci si hormonii vor reveni in fortza! 

Dar poate se refera la rusinea de a minca dulciuri pe ascuns cind ma laud la toata lumea ca sint la cura ... sau poate la teama ca voi fi prinsa fumind in birou acum cind se face atita tevatura cu interdictziile astea ! 
Potzi visa cu ochii deschisi cite-n luna si-n stele :  la reducerile de 70 % de la mall, la bijuteriile pe care nu tzi le permitzi ( inca ) la o masina noua ( fie ea si numai de spalat !) la un concediu de poveste sau...la o poveste de amor !   De ce Femina .ro se limiteaza doar la fanteziile erotice ??? putem mai mult domnilor !!! putem visa dar si implini !