9 februarie 2016

au venit americanii ?!?!?!





Romancelor... ni se pregateste ceva !
Am observant, de curind, si nu numai la mine pe profil, o invazie de " cetatzeni americani in unuforma " trecutzi de o anumita viirsta . Poate la junele domnitze posteaza trupele de asalt ...o sa verific si o sa mor de gelozie ... daca puneam si eu o poza din adolescentza ( cum fac multe ) poate aveam parte acum de  Capitan America !
Afiseaza un chip serios si placut, un nume de pe la ei, iar cei mai " curajosi " chiar te interpeleaza cu un " hello " cu o poveste aproape lacrimogena despre  o nevasta decedata si o fiica interesata de fericirea tatalui ei ...un scenariu elaborat in toata legea cu iz de telenovela mexicana !
 O fi un virus ? sau poate rezultatul unor institute de cercetari in sociologie  care i-au pacalit  ca romancele de peste 45 de ani au apetit crescut la soldatzii S.U.A. si minte mai putzina ...Domnilor sintetzi intr-o grava eroare !
Pina acum citziva ani era plin de chipuri de fetiscane sexoase ( a se citi botoase si botoxate, tzitzoase si siliconate ) sau ingenue ( cu limita de viirsta alunecid usor spre pedofilism ) care te trimiteau pe diverse siteuri XXX ... dar acum invazia si abordarea sint mult mai directe.
Am pornit de amuzament o discutzie cu domnul W. M. anuntzindu-l inca de la inceput ca engleza mea cam scirtziie asa ca mi-a raspuns in ROMANA ( mai sa fie ) cu Google translate !
Deja ma pune pe ginduri aceasta conspiratziune ... sint eu prea suspicioasa sau mai sint si altele patzite ???
 Nu vreau sa par insensibila sau geloasa pe viitorul fericit al conpatrioatelor mele ( dintre care unele sigur vor cadea in mrejele mirajului american )  dar...totul mi se pare cusut cu atza alba deci ...ochii cit sarmaua si garda sus doamnelor! Or fi ei John, Mark sau David baietzi de baietzi  aparent de treba ( cel putzin pe facebook, cel mult pina la proba contrara) dar...
 Au venit americanii ( cam tirziu, cam trecutzi, cam rascoptzi  ) dupa atita amar de asteptare ( din partea bunicelor si mamelor noastre ) si ... uite ca mai facem si mofturi !