7 martie 2016

au trecut si babele





Astazi putem fi din plin niste profitoare ( cum adesea sintem catalogate ) deci sa profitam de sarbatoarea primaverii si de acest 8 martie care ne este dedicat !!! Ne-am  pus in piept martisoare, sa punem si  in inima fericire si pe fatza un zimbet larg ...vom fi sigur mai frumoase sau macar mai increzatoare !!!
Sa daruim asa cum ne si place sa   primim ...din suflet si cu inima deschisa !!!

Sa nu uitam de bunici, de mame, de cele cu care nu am mai vorbit de mult dar pe care sigur nu le-am uitat ! 
Sa nu uitam de prietena din copilarie al carei mail zace undeva in lista de adrese ... nici de vecina care ne pindeste prin vizor ( e si ea femeie iar curiozitatea e o meteahna femeiasca)
Astazi sa nu fim egoiste si sa nu gindim nici o clipa ca primul pas trebuie facut de celalalt ( ca persoana e mai tinara, ca e de datoria ei, ca iti e subordonata sau eleva ) Daca simtim ca vrem sa facem o bucurie sa nu ne mai gindim de 2x...astazi putem ceda primului impuls ( cu conditzia sa fie unul bun )
Nu sint adepta teoriei ca cine daruieste primeste inzecit ... nu pt asta imi place sa fac celor din jur mici bucurii (o felicitare, un ghiocel, o surpriza, un telefon, o urare ) simt in acest mod ca traiesc o zi speciala ...pt ca astazi chiar este o zi spaeciala !!!!!!!!!!! asa sa fie pt noi toate, doamnelor !!!!!!!!!! 


 LA MULTZI ANI SI SA FIM IUBITE !