2 octombrie 2015

regrete ... defecte

Vorbeam azi la serviciu cu o colega ( da ! se mai intimpla sa si vorbim nu numai sa muncim ) Se vaita ca, de cind s-a despartzit de prieten, a ajuns sa-i regrete pina si defectele… Cum o fi asta??? Se pare ca, pe cit e de simplu pe atit e de trist ... Si mai e si toamna...vreme numai buna ( cind nu ploua ) de alergat prin frunzele pudrate cu aur si arama, prin parcuri, cu razele de soare ( cam oboist ) prin plete si cu cineva ( drag ) de maina ... sau ( daca ploua ) lipita de un umar ferm care duce o umbrela protectoare dar si promitzatoare !!! Din pacate uite ca umbli prin casa care acum e prea goala si ajungi sa regretzi ca :
@ nu te mai apleci sa culegi tricoul cazut linga fotoliu sau sosetele aruncate pe linga pat ( toate sint la locul cuvenit desi sint...doar ale tale)
 @ nu mai golesti la prima ora scrumiera ( care tzi-a imbicsit de fum bucataria ) pt a avea loc dumnealui sa o umple din nou la cafeaua de dimineatza ( tu te-ai lasat de fumat de 2 ani ... uite motiv sa te reapuci )
 @ nu te mai necajesti cu colacul de la WC ( asta n-am intzeles-o niciodata ... de ce atita tevatura?)
 @ nu mai dormi cu capul sub perna din cauza sforaitului ( noptzile vor parea mai odihnitoare dar parca prea reci si prea lungi )
@ nu mai trebuie sa gatesti mare lucru ( cum minca el la mamica lui acasa ) ... devine suficient un sanwisch mincat deasupra chiuvetei( tu oricum esti permanent la cura de slabire)
 @ nu mai stai pe ginduri daca trebuie sa recunosti sau nu ca te-ai intilnit intimplator cu un fost iubit si ca inima tzi-a luat-o la trap necontrolat ( parca cine poate controla inima ? ) Ajungi sa itzi doresti sa ai cu cine sa te mai contrazici … sa te mai certzi, sa te mai infierbintzi apoi sa te racoresti… ( asta cu incalzire / racorire parca ar mai fi de intzeles )
 Stateam si o ascultam usor siderata … are 37 de ani … e frumoasa … isteatza !!! atunci care ar fi problema ????