26 octombrie 2015

femei ... femei ... si iar femei ( P.S. usor feminist )





Se simtzea nevoia unui P.S. ca sa nu existe vorbe la proces !
Ar fi trebuit sa scriu si despre categoria femeilor proaste ... NU am facut-o pt simplul motiv ca ele NU exista !!! Oricit ar fi de natafletze, de nescolite, de tantaloaice ... femeile nu sint 100 % proaste ! Au ele o smecherie nativa ... un licar in privire ... o capacitate de adaptabilitate si de supravietzuire mai mare ca a  barbatzilor ...e clar scris in ADN-ul lor ! Intre un barbat asa zis  prost si o femeie considerate proasta ...barbatul o are mai mare ( prostia ca de ea este vorba )
Chiar si cu numai  2 clase ( ca trenul ) femeile  te pot face din vorbe ...itzi pot  vinde ceva de care nu ai nevoie  ( de la o legatura de ceapa pina  la un aspirator Zepter ) nu le trebuie  multa scoala pt a deprinde la superlativ cea mai veche meserie din lume si apoi ... face bani din ea  ... pot creste un copil si daca il au la 15 ani ... nu mor de foame nici in pustiu ...
Femeile pot fi prea urite, prea grase, prea slabe, prea neputincioase dar... totalmente  proaste cred ca nu !  Potzi fi lipsita de anumite abtitudini dar potzi compensa cu altele . In plus barbatzii blameaza prea usor o femeie ( taci fa proasto ! ) dar o prefera in detrimentul uneia destepte ...e mai comod pt marea lor majoritate ... ca el sa fie desteptul familiei.
 Pe cealalta parte a barierei stai tu:  desteapta, academiciana, laureata, licentziata, care potzi fi luata de proasta pt simplul motiv ca te-ai nascut femeie ( si platita mai putzin din acelasi motiv ) ...si e inadmisibila o astfel de discriminare  !!!