6 octombrie 2015

patzania




Ieri chicoteala mare in laborator ( in pauza de masa ... ca sa nu avem vorbe la proces )
Fetele imbulzite la un calculator ...cu ochii cit sarmaua !  Ma apropii tiptil sa le surprind asupra faptului ...cind ce sa vad? Contul de Facebook al unei colege fusese spart si in numele ei erau trimise la intrega lista de prieteni numai ... scene obscene ... porno ... nici mai mult nici mai putzin decit 23 de poze si filmuletze cu tot ce isi doresc barbatzii !
Auzisem ca circula un astfel de hacker pervers si parsiv dar nu avusesem ocazia sa vad pe viu cam in ce consta" virusarea " .In unele cazuri am auzit ca s-a intimplat ca posesorul contului nici sa nu poata vizualiza cu ce isi " delecteaza " prietenii apoi se intreaba nedumerit de ce incep unii sa-l ocoleasca ...
Intzeleg ( pe cit se pot intzelege asa practici )  pe cei care se folosesc de o astfel de "  indeminare  " pt a scoate bani de pe carduri ( streine )  a face cumparaturi online ( in numele altora) sau a fura informatzii dar asa ceva pt ce ? si de ce ? doar de amuzament? pt ca pot ! off valoarea mea - valoarea mea !!!
PS: se poate intimpla oricui ... oricind ... daca primitzi de la mine asa " cadou " (chiar daca ma stitzi mai pusa pe sotii ) nu e cu buna stiintza ! nici intentzionat ...doar ca  am fost virusata ( ca sa nu zic, vorbind si eu in dodii, ca am fost " sparta " )