21 octombrie 2015

femei...femei... si iar femei ( 1 )





Femeile pot fi in multe feluri...pot fi cum vor ele sa fie ! ( azi prima parte )

FEMEIA CASNICUTZA e cea care si-a dorit cu ardoare sa fie nevasta ! ( sa intre si ea in rindul lumii ) sa aiba pt cine face sarmale, ciorbe si tocana ... pt cine calca camasi, creste copii si reprosa ( eventual ) ca si-a sacrificat tineretzea si  idealurile ...sau ( in cazurile fericite) cui sa-i multzumeasca ( cum numai ea stie ) pt ca a scos-o din saracie si  a facut-o doamna!  Dupa ce se vede maritata nu prea mai este preocupata de cum arata ( de manichiura, coafura sau trend in imbracaminte ) si nu da banii pe parfumuri si farduri pe principiul ca o fasole cu ciolan bine facuta  pune in umbra sulemenirile  ! total gresit !!! E dependenta de sotzul ei ( material si/sau psihic) si nu concepe viatza fara el chiar si cind se ajunge la adevarate drame conjugale!

FEMEIA DE CARIERA sau  business woman are ca prioritate job-ul si ascensiunea ei pe scara profesionala ... restul mai poate sa astepte ! Inteligenta si constienta de potentzialul ei nu accepta un salariu mai mic decit cel pe care  considera ea  ca -l merita  nici un   sotz prea mofturos ( este ea destul de pretentzioasa ) Mereu scoasa ca din cutie, impecabil coafata,  imbracata ca din jurnalele de moda  si asortata dupa sfaturi date de designeri, accesorizata cu bijuterii scumpe si  nu neaparat ostentativ purtate.  Pentru  a se mentzine in forma maxima dar si pt a-si optimiza timpul  ( care pt ea inseamna bani  ) va  avea un personal training si evident un life coach. Daca va avea un copil ( pe la 39 de ani ...adica pe ultima suta ) acesta va avea sigur o bona, o bucatareasa, o profa de innot/tenis/limbi streine/pian si un cont in banca pt. viitoarele studii in streinatate .

FEMEIA INDEPENDENTA nu are neaparat o cariera de succes dar e voluntara si hotarita si nu admite sa i se spuna ce sa faca ( stie ea mai bine !!! ) Se invirte cu usurintza prin fel si fel de medii ca pestele in apa ( ceva de genul " o dai afara pe usa si intra pe geam " )  si profita de toate oportunitatzile ( chiar mai putzin ortodoxe ) pt a -si realiza visul . Daca isi va dori la un moment dat un copil nu e nevoie neaparat si de un tata pt acesta ( ci numai de o noapte fierbinte de amor sau ...de o inseminare artificiala ) Se va dedica destul de mult cresterii lui  uneori din nemarginita dragoste  (  ca tot nu are asupra cui sa si-o reverse ) alteori doar din interesul meschin de a avea un sprijin la batrinetze !