29 octombrie 2015

ha-ha-halloween !!!




Weekend-ul acesta va fi unul special !
@ Cui nu a fost cuminte tot anul ii va creste un cap de dovleac ( asta daca nu il are deja pe umeri de la mama natura)
@ Cine are pisica neagra va trebui sa o supravegheze cu atentzie ( mai ales dupa 12 noaptea ) ca nu cumva sa se  transforme in vircolac
@ Cine se pricepe la cioplit dovleci sa se apuce de treaba ... deja a devenit o intrecere de arta si
imaginatzie !
@ Cine nu are o vrajitoare in casa ( deghizata de ani buni in soacra, sora, mama sau nevasta ) ...poate sa-si cumpere ! gaseste la orice taraba, pe alese, de la dimensiunea de breloc pina la cea in marime naturala !
@ Gospodinele care vor avea in cuptor alta placinta decit cea de dovleac vor fi pedepsite sa o manince toata singure !!! si nici cura de slabire nu vor avea dreptul sa tzina dupa !
@ Cui ii place sa urle in stinga si-n dreapta pt a-si impune punctual de vedere sa se pastreze pt noaptea de 31 ... poate urla la luna plina ( dar sa nu stirneasca prea tare ciinii vagabonzi daca nu e sigur ca s-a transformat in werewolf )
@ Cine e fricos si slab de corazon sa-si procure din timp funie de usturoi si lacate suplimentare .
@ Cine e curajos dar  sedentar se poate inchide in casa si viziona puzderia de filme de groaza, cu vampiri, lilieci, fantome si alte lighioane halloweeniene.
@ Cui ii plac bomboanele poate pleca la colindat ( prin cluburi ) ...da sigur de o dulceatza de candy girl ( daca e  cavaler ) sau de  un vampir mieros ( daca e domnisoara)
@ Cine sfideaza sarbatorile pagine ( asta  e  parca de la celtzi ) se poate pregati de Luminatzie  sau Ziua mortzilor ( pe 1 noiembrie )  ...destul de asemanatoare in principiu, ca idee ( aceea de aducere aminte a celor plecatzi de linga noi )
Un weekend pt toate gusturile in care sigur nu ne vom plictisi decit ... daca asta ne place !!!