22 octombrie 2015

femei...femei...si iar femei ( 2 )




FEMEIA BIGOTA este femeia  " cu frica lui Dzeu " ( uneori cam dusa la extrem )   ! Ea tzine toate posturile ba mai obliga si pe intreaga familie sa se supuna supliciului sub amenintzarea cu pedeapsa divina ...E femeia linga care daca  ai trait esti sigur ca itzi va face toate pomenile ...Copiii ei vor cinta in corul bisericii si vor  fi tzinutzi din scurt si departe de toate tentatziile satanice ( baruri, cafenele, concerte, facebook  )  In timpul liber va vizita toate schiturile si minastirile iar concediile vor fi facute prin pelerinaje organizate de catre Patriarhie  ! Va pupa toate moastele si icoanele sfinte tirindu-se km intregi in genunchi  ( desi altfel se vaita de crize de reuma si lumbago )   Daca sotzul ei va calca ( doamne fereste !  ) strimb ( nu neaparat cu o  alta muiere ci pe drumul betziei, pariurilor sau jocurilor de cartzi) il va ierta pt ca asa a sfatuit-o duhovnicul ca procedeaza un bun crestin.In rest...cred ca de ea( dintre toate categoriile ) e cel mai bine... vorba ceea : " fericitzi cei saraci cu duhul " !Traieste toata viatza cu sperantza ca bunul  Dzeu le va aranja pe toate iar daca la finalul vietzii realizeaza ca nu s-a ales cu nimic ... crede ca nici nu a meritat !


FEMEIA SUPERSTITZIOASA isi scuipa in sin de 10 ori...sta cu frica, in fiecare zi de 13,  ca-i  va cadea cerul in cap, face 3 pasi in spate cind vede o pisica neagra si nu se intoarce nici moarta din drum ( chiar daca si-a uitat mobilul acasa...sper ca nu si gazele deschise !!!  ) Crede in zodii, horoscoape,  numerologie, farmece si vrajitoare si isi cauta jumatatea dupa astre ! Nu iese din casa  cind  se aliniaza planeta Saturn cu luna neagra si nici nu trece pe sub  nicio  scara  ! Daca ceva ii merge prost in viatza nu e din vina ei ci a sortzii iar universal se pune in miscare ( sau comploteaza ) pt. ea ! Se straduie sa nasca intr-o anume zi si zodie  norocoase si cerceteaza cite-n luna si-n stele pt a-i merge cit mai bine ei si familiei sale...o fi bine ? o fi rau ?


FEMEIA IUBAREATZA face totul cu placere dar mai ales sexul ! E predispusa la indragosteala ( oftat, suspinat, pasiune, romantism ) sau e capabila de inalta  seductzie ( invirte barbatzii pe degete cum se spune ) Se simte mereu atragatoare asa ca flirteaza cu fiecare ocazie ...uneori doar pt a-si dovedi sie-si ca poate ! Fie ca se implica intr-o relatzie de durata fie ca se plictiseste repede ...traieste fiecare clipa din toata inima, la intensitatea  maxima...cea  a focului pasiunii !!! Poate ajunge departe ( daca se iubeste cu cine trebuie ) sau poate ajunge  doar de birfa lumii ( daca iubirile sint numai  de dragul actului in sine ) De regula nu are copii pt ca isi iubeste prea mult corpul ( care e necesar sa fie de Afrodita) dar si daca ei apar ( mai ales daca sint baietzi ) vor fi iubitzi cu dragoste sufocanta de mama!