25 aprilie 2017

riposta





M-a contrariat la prima ora ( si prima gura de cafea ) un Gica Contra bagindu-mi in ochi un articol despre Femeia de Facebook !
Desi autorul blogului ( nu dau nume ca nu vreau sa-i fac raiting )are destul de multa dreptate ma gindeam si eu, ca muierea de FB, ca parca n-am fi toate asa.
Dragi misogini si adeptzi ai lor... ce ar fi daca :
* esti la cafea si tzigara ( pa balcon ca n-ai voie sa afumi lavabila din bucatarie ) si deschizi FB-ul cind te lovesc in fatza o sumedenie de poze cu femei bigudate, ravasite la ciuf, incercanate si mofluze! eeeei nu era mai bine pe vremea pitzipoancelor rimelate, machiate si pupacioase  din virf de pat?
* la micul dejun ( mami iar imi dai cafeaua fierbinte / prea rece ?! ) butonezi telefonul si dai pe FB de omlete, de  bacon rumenit , somoane, croissante ( cind tu ai in farfurie doar cafeaua fierbinte / prea rece) eeeee nu era mai bine cind gaseai o pitzi " gatind" intr-un tricou mulat sau doar in sortzul de bucatarie ?
* la munca, in pauza de respiro ( ca de tzigara s-a interzis ) cautzi sa-tzi mai clatesti si ochiul pe FB si dai numai de femei care dezbat pacea mondiala, femei care isi cresc cu sirguintza copiii, femei gospodine, femei de cariera, femeia barbat !!! eeeeei nu era mai bine cind itzi umplea ecranul un fesier lucrat la sala, un botic tzuguiat si dulce, un decolteu generos?
* seara,  la baie,  cind iar ai uitat sa cumperi HI ( se va dezlantzui Armaghedonul ) si cautzi scapare pe FB ce ar fi ca sa dai peste poze cu rufe intinse la spalat, reclame la detergentzi si sampoane, dintzi perfectzi clatitzi cu apa de gura super white...eeeee nu itzi e dor de pitzi ascunsa dupa perdelutza de dus cu forme nurlii sau de gazela?
Deci dragilor haidetzi sa fim corectzi si sa nu mai incriminam generatzia Pitzi ca e, in definitiv, bucuria ochiului si sufletului multora dintre voi...fie chiar si numai pt bascalie !