8 aprilie 2017

am bani de dat !



Recunosc :  imi place sa platesc cu cardul ! E   mai comod si nu risc sa mi se fure banii prin 41 ( ca iar au inceput hotzii sa-si desmortzeasca miinile si sa-si testeze abilitatzile )
Problema e ca am primit instiintzare de la banca emitenta ca in curind acesta imi va expira iar curindul acela e luni pe 10 !!! Invatzata ( prost )  ca in anii trecutzi,  sa se ocupe cineva de la serviciu, sa le stringa si sa ni le schimbe...surpriza ! ( si oarecum pe buna dreptate pt ca personalului TESA nu le-au fost marite salariile ) NU s-a mai ocupat nimeni ! iar banca e la capat de Bucuresti of!
Asa ca... m-am trezit eu in prag de sarbatori cu 5 lei cash si ceva firfirici maruntzi ! Unde mai pui ca grosul salariului ar veni, teoretic, abea pe 15 ...cine mai cumpara in simbata mare ceva? probabil eu ! Unde mai pui ca sint scadente si citeva facturi pe care le plateam la " robotzel " .
Evident ca nu este o problema insurmontabila dar ... e un stres in plus !
As putea sa scot o suma mai mare de bani ( cum fac atitzia oameni fara sa se mai vaicareasca  ) sau azi si miine sa pornesc intr-un maraton al cumparaturilor ( cum fac altzii atitzia )
Am ales varianta 2 asa ca beau cafeaua, studiez promotziile de pe net si...va pup pa-pa !!!!