26 aprilie 2017

mai animalule !!!!



" Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, la dezbaterea proiectului de lege privind combaterea violenţei împotriva animalelor, pedepse cu închisoare între 1 şi 3 ani aplicabile pentru uciderea fără drept sau maltratarea unui animal, în forma agravantă acestea ajungând până la 7 ani "
Vorbe in vint intr-o tzara in care "  ciinii latra ursul merge"  sau " legea e doar pt catzei " ...ironic ambele folosind cuvintul " ciine " .
Chiar in ziua in care se dezbatea acest proiect de lege, intr-o scara de bloc din B ( si oare in cite altele nestiute ) muncitorii venitzi sa repare niste tzevi au omorit cu cruzime un motan ...singurul blind, care venea cu ochi rugatori cersind ceva de mincare dar si mingiiere. Singurul care a avut incredere in oameni numai ca ei erau ...monstri. Oricum, la " votul " vecinilor se pune la cale si otravirea in masa a celorlalte vietatzi din jurul blocului ( si nu ma refer la sobolani )
Sint de acord ca trebuie sa se mentzina un control al inmultzirii lor ( prin castrare )  dar atunci la ce bun atita demagogie si aliniere la standerdele externe cind la noi treaba se rezolva cu un ciocan in cap sau o zdrobire cu masina ( si nu din greseala ci din sadism  )
Mi se ineaca vorbele in gura si degetele pe taste de indignare asa ca o sa ma opresc aici pt a nu devia intr-un val de injurii care nu imi sint caracteristice .
Desi nu cred in justitzia divina ( in cea paminteana nici atit !!!! ) sper din tot sufletul ca sa-si  primeasca fiecare rasplata meritata !!!