5 aprilie 2016

mama miine ma marit !







Ingredientele unei relatzii de succes si "retzeta" unei casnicii perfecte … inca se mai cauta !!!

Fiecare din noi a crezut ca stie el ce face …ca parintzii au idei invechite ( si uneori chiar asa este ) ca prietenii sint invidiosi ( si uneori chiar sint ) ca dragostea invinge totul !!! ( poate doar in filme )

Pe vremea mea ( deja suna sumbru ) era o adevarata rusine sa te mutzi de acasa cu prietenul fara a legifera relatzia …astazi concubinajul e deja recunoscut prin lege si e o rusine sa mai stai cu parintzii dupa 25 de ani !

Americanii de la Universitatea din Carolina de Nord considera ca nu anii pe care-i ai in spate impreuna cu partenerul tau conteaza cel mai mult mult in succesul unei relatii, ci varsta la care iei decizia de a te muta impreuna cu el, indiferent daca este inainte sau dupa casatorie.” ( credeam ca numai britanicii nu au ce face si se aventureaza in astfel de cercetari )

Totusi tind sa le dau dreptate …e important sa stii in amanunt cu cine te maritzi si asta nu numai in privintza sexului ci ( de ce nu ) si a sforaitului !!! Mai conteaza si zodia si ora de culcare / sculare, si cine face dimineatza cafeaua, cine duce gunoiul si cine cumpara piinea …cine aduce banul in casa  si nu in ultimul rind daca prietenii lui sint compatibili cu prietenii tai ! Tu vrei pisica, el are ciine,tu vrei serialul cu “Suleiman” el “Las fierbintzi” tu vrei sa stai pe facebook el sa se joace in retzea… offf !

Exista argumente pro si contra de ordin moral, social, material, de spatiu locativ si de intromisiune a soacrelor in cuibusorul de nebunii al tinerilor dar…ca mama de 2 fete ( plecate de acasa ) si fara a face statistica si cercetari “ de specialitate” prea amanuntzite…declar ca : fiecare trebuie sa decida singur dar …sa plece urechea si la cei din jur !

Sau ... si  mai bine ...  pun de un ceai de tei si de un rock pe boxe cu volumul la maxim ...
oricum nu ma asculta nimeni !!!