8 iunie 2016

gata !!! nu mai sint virgina






Virginitatea e o notziune demonetizata ... cel putzin in societatea roamaneasca postdecembrista  ( a nu se intzelege ca numai la noi ...e tot de import )
Pe vremurile generatziei mele inca mai valora ceva ...era o garantzie a puritatzii si inocentzei ... era o virtute !
 La tzara inca se mai juca camasa dupa nunta ( obicei cam barbar dupa umila mea parere ):  barbatul avea pretentzii, fata era rusinata ... familia ei compromisa in caz de pingarire...
Acum traim in epoca vitezei ... a progresului ... a sexului ca relaxare ... A fi virgina e deja o povara!!! se cauta experientza,  aptitudinile,  talentul ... iar tinara generatzie de fetitze s-a conformat rapid noului val !
Interesant e ca si barbatzii cauta mai mult experimentate...in goana dupa ziua de miine nu mai au timp de pierdut cu inocentza ...vor ceva sofisticat cum ar fi kamasutra, prefera ceva mai comod cum e cybersex, sau ceva mai condimentat pt diminuarea plictiselii in cuplu ca de ex swingul
Pe " piatza muncii " se vinde ca o floare rara " virgina " ( fie de virsta indecent de mica fie contrafacuta - banul sa iasa)
Si medicina plastica s-a repliat dupa saturarea pietzii de botox si silicoane asa ca daca mama si-ar dori sa mai fie fata mare ...totul s-ar rezolva rapid si 100 % garantat printr-o himenoplastie !!!
 
O colega, al carui baiat are 17 ani, a anuntzat-o ca pleaca cu prietena ( de 15 ani ) weekendul acesta la munte! Ca mama de, s-a gindit si ea sa le dea un sfat ( ingrijorata ca fata o fi virgina si sa nu fie traumatizata ) :
- Mai mama sa avetzi si voi grija ce si cu ...
- Statzi linistita ( a venit prompt raspunsul fetei ) ca avem prezervative...chiar si cu arome...numai ca lui nu-i prea place sa le folosim !!!
Biata femeie ce sa mai zica ?!?! astea sint vremurile...

O fi de rau ...o fi de bine ... argumentele vin in din ambele tabere cu psihologi, sociologi sau simpli cetatzeni ...si evident ca se bat cap in cap ...asa ca mi-am batut si eu azi capul cu asta si acum va las sa vi-l batetzi si voi

O zi buna !!!!!!!!!!!!!!! eu dezvirginez un borcan de ness ...de cind poftesc la ceva tare !