11 iunie 2016

curva









A fost odata ...ca niciodata ??? si cite nu or mai fi ca ea  ?!?! 
A fost o doamna cam pe la 45 de ani cu inima inca zburdalnica dar ... fara prea multe experientze de alcov !
 Ca multe din femeile moderne, deci cu acces la internet, frecventa siteurile de socializare ( nu neaparat matrimoniale ... totusi cu gindul ca daca pica...pica ) Intilneste un domn cu ceva ani peste 50 care o vrajeste din vorbe mestesugite :
# ca la aceasta virsta nu e o rusine sa ai fantezii erotice...
# ca e un noroc pt ea sa intilneasca pe cineva care sa o ajute sa se redescopere ( ceva de genul " Fifty shades of Gray"  )
# ca el apreciaza femeile emancipate, care nu fac nazuri si isi recunosc dorintzele ...
# ca e o arta sa stii cum sa musti din banana si cum sa lingi o inghetzata ...ca de mincat se pricepe tot prostu...
# ca e o calitate  sa-l satisfaca pe cel de linga ea ( in fel si chip )  fara a se da Maica Tereza etc 
Atunci cind vorbele se terminau, presara pe ici pe colo poezioare si apropouri erotice ( perverse...ca poate pricepe iapa ) inclusiv binecunoscuta fraza : " femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat " !
EL abil si versat ( vinator cu pusca la picior ) ... EA  sfioasa ( ca la 45 nu potzi sa o mai numesti inocenta )  dar si curioasa ( victima sigura ) ii pica in plasa si ii cedeaza de la prima intilnire ... si de la a2a si de la a3a ... incepe sa se uite mai atent la filme XXX si sa citeasca articole de " specialitae " ... sa se documenteze si sa invetze de, femeia autodidacta !!! 
Nu dupa mult timp realizeaza subit ca el nu mai vede in ea o doamna ...
Vorbele lui nu mai erau asa de mestesugite ci devenisera triviale sau monosilabice, telefoanele se rarisera, iesirile si mai mult !
Nedumerirea ei a fost si mai mare cind, privindu-se in oglinda, constata ca tot ea era si acum ( chiar daca acumulase intre timp niste cunostintze noi menite sa-l bucure mai mult pe barbatul de alaturi )
Ca orice femeie sensibila doamna incepuse sa puna ceva suflet si ceva sperantza in relatzie cind, din senin, traznetul ii pica in cap :
- Ia asculta cucoana, stii ceva ?! eu nu ies cu curve !