10 septembrie 2015

...incepem sa numaram

A sosit toamna !!! incepem sa numaram bobocii. Pe vremea mea erau cei de clasa 1 ... acum sint cei de clasa 0 ! Cu ghiozdanele mai mari decit ei par niste mini tzestoase ninja ... cu nasucurile pina la nivelul pupitrelor par niste mogildetze care ar fi preferat sa mai copilareasca putzin. La cit de repede evolueaza vremurile si inteligentza copiiilor o sa ajungem in curind si la clasa -1 ! In loc de actziunea " laptele si cornul " o sa punem in aplicare programul " pampersul si biberonul "
A sosit toamna !!! incepem sa numaram borcanele ( pline / goale ) din camara : cite sint deja cu dulcetzuri ... cite vor fi cu muraturi ... cite ramin pt. compot dar mai ales pt. zacusca ... inca mai face lumea conserve in casa desi rafturile supermarketurilor abunda in tot felul de oferte. Eu una m-am lenevit si mai pun doar castravetzi picantzi ( da picantzi nu gluma ) sfecla rosie si ceva dulcetzuri ... mai mult de placerea mirosurilor degajate in procesul de productize hihihi !
  A sosit toamna !!! incepem sa numaram banii pt zilele de iarna cind toate se vor cam scumpi ! Aici unii au ce numara altzii nu ...si daca mai incep si ploile ... si esti somer deci stai inchis in casa ... te apuci de facut copii ( fara sa-tzi batzi capul cum ii vei creste ) sau itzi batzi nevasta ... sau daca esti femeie itzi batzii sotzul ( la cap )
A sosit toamna !!! incepem sa numaram refugiatzii ... Europa zice ca ar fi 6000 guvernantzii ca 1500 ! Probabil se va cadea la invoiala ( impusa ) pe la 3500 ca sa impace si capra si varza ... ca noi mereu la capitolul politica sintem varza !!!!