2 februarie 2017

anul asta ma marit !






Nu este vb despre mine desi...daca ar fi sa iau in consideratzie faptul ca la horoscop imi spune ca o sa o fac prin iulie - august never say never !Ca sa nu zicetzi ca tzara arde si baba se marita...o sa clarific totusi :  povestea porneste de la una din fetele mele care e domnisoara de onoare la nunta celei mai bune prietene !
Munca este usurata mult de numeroasele siteuri de profil si de tirgurile de nuntzi de unde bietele mirese pleaca epuizate de atitea probe …si cu capul ravasit de ingeniozitatea designerilor. Clasicul si eternul alb e inca in trend dar vin din spate in fortza rochii de mireasa  lila sau piersichii ?!?! ce sa mai spunem de argintiul de craiasa zapezilor !!!   Bietzii miri …cu pretzurile care se vehiculeaza… deja se gindesc pe cine sa mai convinga sa mai faca un credit in numele lor ! ce banca sa jefuiasca sau...daca e chiar timpul sa se insoare. Punind la socoteala si faptul ca trebuie luate citeva  lectzii pt " dansul miresei " deja evenimentul se transforma intr-un supliciu .
Daca tot a venit vb de credit m-am ambalat cu fi-mea intr-o discutzie fara sortzi de izbinda in care eu consideram ca NU se merita o rochie de o noapte de 2000euro…nici puzderia de marturii si scrisorele de confirmare si multzumire ( importate din filmele americane ) Cu imaginatzie si putzin talent potzi realiza lucruri de efect si cu bani mai putzini dar de care mesenii sa-si aminteasca mereu cu placere ca fiind “ acea nunta “ ! Mult mai bine,  cu banii respectivi,  mirii fac o calatorie de vis intr-o luna de miere de neuitat !
“ Sa rupem gura tirgului “ e o sintagma tot mai vehiculata dar pe care o consider absurda mai ales cind pt asta te inglodezi in datorii … dar cine mai asculta azi de gura  parintzilor ?


Nunta e un eveniment de neuitat sau doar o afacere ?poate si / si !