28 ianuarie 2017

curva !







A fost odata ...ca niciodata ??? ( si cite nu or mai fi lafel ?!?! ) a fost o doamna cam pe la 45 de ani cu inima inca zburdalnica dar ...NU cu ff multe experientze de alcov ! 
Ca multe din femeile moderne, deci cu acces la internet, frecventa siteurile de socializare ( nu neaparat matrimoniale ... totusi cu gindul ca daca pica...pica ) Intilneste un domn cu ceva ani peste 50 ( nici pina in ziua de azi nu stie cu citzi peste ca de...omul se vopsea si il mai ajuta si ADN-ul )  O vrajeste din vorbe mestesugite
# ca la aceasta virsta nu e o rusine sa ai fantezii erotice...
# ca el apreciaza femeile emancipate, care nu fac nazuri si isi recunosc dorintzele ...
# ca nu am intrat in secolul XXI pupind moaste ci traind din plin viatza...
# ca rolul unei femei destepte ( si cui i-ar placea sa fie crezuta proasta ??? ) este  sa-l satisfaca pe cel de linga ea fara a se da Maica Tereza ...etc
Cind vorbele se terminau, presara pe ici pe colo poezioare si apropouri erotice ( perverse...ca poate pricepe iapa ) inclusiv binecunoscuta fraza : " femeia trebuie sa fie doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat " ! La primele 2 criterii se incadra cu succes dar...
El abil si versat ( vinator cu pusca la picior ) ...ea sfioasa dar si curioasa ( victima sigura ) ii pica in plasa si ii cedeaza de la prima intilnire...si de la a2a ...si de la a3a ... Incepe sa se uite mai atent la filme XXX ( nici nu isi imaginase ca exista atitea ! cind se gindeste citzi ani de experientza a pierdut uitindu-se doar la telenovele ) si sa citeasca articole de " specialitae " ( la naiba cu retzetele culinare si tutorialele de tricotat ) .... apoi realizeaza subit ca el nu mai vede in ea o doamna !!!
Vorbele lui nu mai erau asa de mestesugite ci devenisera triviale sau monosilabice, telefoanele se rarisera, iesirile si mai mult !
Nedumerirea ei a fost si mai mare cind, privindu-se in oglinda, constata ca tot ea era si acum ( chiar daca acumulase intre timp niste cunostintze noi menite sa-l bucure mai mult pe barbatul de alaturi )
Ca orice femeie sensibila doamna incepuse sa puna ceva suflet si ceva sperantza in relatzie cind, din senin, traznetul ii pica in cap :
- Ia asculta cucoana, stii ceva ?! eu nu ies cu curve !