25 ianuarie 2016

sertare cu prioritatzi







# Ca FEMEIE  ai diverse prioritatzi ( vai cit de multe sint si cit de greu e sa le ordonezi !!!! in sertare ) 

- sa ai un serviciu care sa itzi permita sa nu vii frinta de oboseala acasa ( doar ai ales “ de buna voie si nesilita de nimeni “ sa ai o familie fericita ) dar…daca se poate…sa mai ai inca 2 – 3 joburi de unde sa mai pice ceva

- sa platesti facturile presante dar sa pui ceva bani deoparte si pt o cosmeticala sau o botina ca e sezonul reducerilor si ar fi pacat sa-l ratezi

- sa faci oala cu sarmale, piftia sau pestele prajit dar sa si mirosi mereu proaspat, manichiura sa nu arate ca ridichile iar parul sa fie impecabil ca iesit de la stilist

- sa dai cu aspiratorul, sa speli geamurile, sa faci piatza dar…sa gasesti timp si pt gimnastica de intretzinere (  placintele si cozonacul de la sarbatori s-au cam depus )

- sa faci temele cu copilul, dar sa nu pierzi nici telenovela sau canapeaua lui Maruta 

-sa pierzi timpul prin magazine, cu o prietena la o mica si nevinovata birfa sau pur si simplu sa citesti o carte dar ... sa o intimpini cu zimbetul pe buze pe mama soacra cind se anuntza in vizita ( dindu-tzi tot programul peste cap )

- sa rezolvi cit e ziua de lunga tot ce itzi atirna pe umeri dar sa fii mereu gata si pentru o partida de sex ( fierbinte, caldutz sau doar reincalzit )  fara migrene,  indispozitzii sau orgasme mimate !!!

# Ca BARBAT  e mult mai simplu : serviciu ( mai stresant sau mai comod ...asta dupa cum itzi e pregatirea dar si norocul ) masina ( cu surubaraia aferenta fie ca te pricepi fie ca nu ) fotbal si/sau  talk show ( din fatza TV-ului  totzi sint expertzi ) ziare ( si cica barbatzilor nu le place birfa  ! neee ! ) apoi binemeritatul  somn … uneori  si sex ( acasa sau in deplasare) ...aici s-ar putea sa aiba si el nevoie de citeva sertare ( pt fiecare amanta cite unul...sau poate le prefera la snop ! )

In viatza de zi cu zi prioritatzile se schimba mereu ... apar in permanentza altele noi carora le trebuie gasit loc in agenda ta ( chiar daca ziua nu are decit 24 de ore )   Acum fiecare cu sertarele lui ...ca unele personae au adevarate dressinguri ...e treba lor cum se mai descurca  sau incurca in ele !!! dar ceea ce conteaza cu adevarat e ordinea prioritatzilor din suflet !!!!! am zis !!!!