11 ianuarie 2016

de la vraja la vrajeala : EL







In fiecare barbat zace un magician cu 2 fetze !

O fatza e sincera …o oglinda a sufletului … In preajma persoanei iubite afiseaza un zimbet larg ( aproape prostesc ) o inima cu palpitatzii / fibrilatzii si niste ochi de caprior ( cu sperantza ca niciodata coarnele nu-i vor impodobi fruntea )

VRAJA  nu tzine mult dar cit timp esti in transa ai impresia ca atingi absolutul ( si nu e vb de Vodka cu acelasi nume desi te potzi simtzi lafel de beat ) …ca nirvana e o realitate, ca ambrozia, laptele si mierea itzi curg prin vene. Indiferent de virsta itzi vine sa alergi pe strazi ( mai repede ca metroul ) spre locul de intilnire si ai dori ca toata lumea din jur sa vada cit esti de fericit !

Cu cealalta fatza ( dulce si mieroasa )  barbatul tzese laude, maguliri, complimente … pe unele se mira si el de unde le scoate…din palaria de magician poate : VRAJEALA !!!!! In functzie de imaginatzie, inteligentza si abilitate vrajeala poate fi atit de invaluitoare, magnetizanta si eficienta incit aduce satisfactzii  practice si de durata intr-un timp record !

In fiecare femeie zace o victima…cu voie sau fara de voie…se lasa vrajita dar “ pune botul “ si la vrajeala…

Intre cele doua tabere e o permanenta lupta … iar reusita deplina e doar o problema de sincronizare .

PS : nici nu stiu care din cele 2 fetze e mai periculoasa ... daca de vrajeala te mai potzi prinde din vraja te potzi trezi direct maritata si nu neaparat cu omul potrivit !