12 ianuarie 2016

de la vraja la vrajeala : EA







Femeile sint niste vrajitoare cu …1000 de fetze ! la ele VRAJA  si  VRAJEALA se completeaza atit de subtil incit nici nu mai stiu cind apeleaza la una si cind la cealalta ...
Exerseaza inca de mici cit si cum sa plinga ca sa poata obtzine ceva de supt  ( la suzeta sau biberon ma refer )
Mai apoi invatza cum sa dea ochii rimelatzi peste cap…cum sa-si potriveasca tricoul ca sa alunece ( ca din greseala ) pe un umar dezvelindu-l, cit de scurta sa fie bucatzica de fusta, cum sa-si asorteze glossul cu unghiile false, cum sa aleaga cel mai bun sutien push-up…si cite alte mici secrete si smecherii  inocente.

 
Putzin mai tirziu ( odata cu experientza ) intervine adevarata vrajeala : cum ca el e cel mai / ca numai linga el va / ca numai el poate / ca e aerul pe care il respira si sufletul ei  pereche !
Foarte important e sa stie sa-si rotunjeasca buzitzele cind pronuntza : iubi, motanel, iepuras sau pui apoi cum sa schimbe imperceptibil tonul pe imperativ in : as dori cutare si cutare !!! 

Cu trecerea timpului, chiar daca frumusetzea  mai piere ( sau poate ca nu au avut-o niciodata ) vraja nu le dispare ba chiar le sporeste… invatza diverse trucuri compensatorii si … intr-un final ... se ajunge la inteligentza populara care spune ca tot “ gaina batrina face ciorba buna “ 

Daca barbatzii ( vrajitori ) pot fi frumosi, bogatzi sau potentzi ( ca 3 in 1 mai rar iar cei desteptzi sint din alta poveste) femeile ( vrajitoare ) pot fi oricum…ca tot asa cum doresc ele vor arata in lume ( pe coperte de reviste, in poze de Facebooc sau pe Sentimente.ro )  doar pt asta barbatzii au creat : chirurgia estetica, silicoanele, botoxul, photoshop-ul !

 
 Bune sau rele, fumoase sau urite, destepte sau chiar  mai tontutze fac ele ce fac si ...femeile vrajitoare stapinesc lumea!!!!!!!!!!!!
Cine crede altceva…e intr-o grava eroare !