30 octombrie 2017

odiosenii




Daca to am avut o " mamica " ce si-a pus cele 3 fetitze pe sina de tren ( macar aceea si-a luat si propria viatza !!! ) de ce nu am avea si un " tatic " ce isi leaga in padure, de un copac,  baiatul de numai 12 ani, apoi il cresteaza cu cutzitul. Ca odiosenia sa fie si mai mare se apuca  de filmat  intreaga scena si o trimite,  drept razbunare, nevestei plecate in Spania de 2 saptamini.
In ce lume zdruncinata la cap traim ????
Sirul " minunatziilor " de pe aceste meleaguri cu oameni harnici si primitori continua cu nunta unui primar ce a avut 3000 ( nu am gresit la pus zerouri !!! )  de invitatzi insirati prin 7 restaurant din 7 sate ... totul fiind transmis live !!! ( sa poata vedea tot meseanul, intre caviar si sarmalutze, ca toata lumea imbuca lafel )
 Pacat ca nu a chemat Guinness Book sa omologheze performantza ... sau poate o fi fost altul mai bengos si a insirat nuntasii pe ...7 insule sau chiar 7 continente!
Nu spun ca nu exista nebunie creative, interesanta sau cit de cit de intzeles dar parca prea s-au intensificat nebuniile la noi si ... rautatea atinge cote de neimaginat !
Toate acestea mi-au adus aminte de melodia lui Vali Sterian : Doaaaaaamne ! Vino Doaaaaamne ! sa vezi ce-a mai ramas din oameni !!!!!!!