21 octombrie 2017

demiurgul




Sint persoane care vor cu orice pretz sa fie speciale...chiar cu pretzul ridicolului !
Cind esti tinar e de intzeles : spiritul de fronda, dorintza de epatare,  incercarea de a cuceri pe cineva.
O tunsoare sau o imbracaminte  mai excentrica nu strica ... un comportament mai avangardist e cool ...   un raspuns mai impertinent nu omoara pe nimeni ...  un act necugetat e iertat mai usor dar, cind ai depasit viirsta adolescentzei, toate acestea parca sint  mai greu de digerat!
Sint persoane care se cred speciale ( poate chiar sint ) si incearca cu ostentatzie sa te priveasca de sus doar pt ca tu ai fi " turma " si ei demiurgii ( cred ca e numai unul dar nu intram in amanunte )
Faptul ca sint vegani e deja banal ... agnostici? fiecare cu crucea lui ! tatuajele nu mai impresioneaza pe nimeni,  pina si homosexualitatea e controversata dar cit de cit acceptata ! ce le mai ramine ? Poate o secta mai speciala sau o doctrina ambigua sau poate ...  un premiu Nobel !!! ( ca si Oscarul, pe anul acesta s-a dat )
Asa ca ... dragii mei domni ( si domnitze ca nu dau cu piatra numai in barbatzi ) daca va credetzi atit de deosebitzi aducetzi si dovezi nu numai infatuare si arogantza si...lasatzi pe cei din jur sa decida! Nu sintetzi nimeni si nimic in afara " turmei " pe care o hulitzi daca nu atzi avea la ce va raporta! Ascutzimea mintzii e mai greu de mimat iar daca ea chiar exista ... consider ca nu trebuie sa ne scoatetzi ochii cu ea.
Mai bine atzi fi atentzi ca din inalturile voastre sa nu pierdetzi perceptzia asupra unor amanunte ce fac viatza asta banala si comuna chiar frumoasa uneori !