30 decembrie 2015

policandrele






AMR 39 de ore pina la NOUL AN 2016 si o zi jumate  pina soseste Revelionul ... sarbatoarea de la cumpana anilor... motiv de a mai cumpara o rochitza un pantofior ...o posetutza ....o bijuterie...un parfumel...
.
Unele doamne tzin sa imbrace neaparat o toaleta sclipitoare ( ca tot a revenit moda lurexului si paietelor)  la care accesorizeaza bratzari masive, cercei imensi, inele cu pietre ( cit mai mari si mai multe ...daca mai sint si pretzioase deja intra in alta categorie ) un policandru pe 2 picioare !!!! deh! moda cere sacrificii !!! duse la extreme isi pudreza si nasul cu paiete si genele cu pudra de stele ! adevarate Cleopatre ale secolului XXI.


Altele mai adauga si o blana exotica ...  bietele animale !!!  uneori mult mai nobile decit cele care le poarta pe umeri  ( norocul  meu ( de fapt ghinionul  ) ca haina de karakul, mostenita de la bunica,  a fost distrusa de molii altfel ma numaram si eu printre cele pe care le blamez )


Exista femei care sint experte in pantofi si genti de mii de euro !!!!!!!!!!!!!!!( chiar daca Dna Udrea nu le  mai este trend -  setteritza spiritul ei vegheaza si inspira )  Eu pot sa ma uit mult si bine la un Chanel sau un Vuitton ca tot nu realizez care e fake si care original ... mea culpa !


Sint femei ce prefera sa accesorizeze la toaleta de Revelion ultimul model de BMW ...eeee acestea  chiar ca au gust !!!!!!!!!!! au si cu ce dom'le !!!


Cele mai tari sint insa cele  care reusesc sa se
accesorizeze cu  barbatul care poate  sa le ofere toate cele de mai sus...

PS : era si un banc pe tema asta .... :)dar il trec sub tacere ... 


UN AN NOU PLIN DE DORINTZE IMPLINITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!