29 februarie 2020

BLOG VIRAL





Inca de la inceput tin sa recunosc ca sunt adepta teoriei conspiratiei, a venirii extraterestrilor si a faptului ca ... adevarul e dincolo de noi.
Acestea fiind spuse ( ba chiar scrise!  ceea ce nu e neaparat bine pt mine ) o sa imi exprim si eu parerea despre coronavirusul atit de celebru.
La cite victime a facut ( comparativ cu predecesorii lui ) nu e un virus ucigas ci unul ... economic !!! creat expre pt a induce panica, a destabiliza economii, monede nationale, state !
 E adevarat ca ne -am inmultit cam mult si in curind nu vor mai exista rezerve (  nici de aer ) pt o populatie pusa evident  pe o distrugere a planetei dar ... nici a face averi din suferinta celor multi si usor de manipulat nu e o metoda inventata de  ieri de azi.
 Daca stam strimb dar judecam drept putem vedea cum anumite tari ( cu economie echilibrata, turism infloritor dar si credulitate avansata la nivel de mase )   au avut de suferit mai mult decit altele, pierderile la nivel economic fiind mult mai mari decit cele omenesti. Pe linga acestea ar mai fi citeva  ( de ex.  noi ) ce au cazut victime colaterale...
O sa spuneti ca viata unui om nu are pret si ca ea va ramine vesnic o pierdere dar incerc sa fiu lafel de  lucida si de cinica cum probabil a fost si ... creatorul !!! si sa ma intreb cine are de cistigat din toata aceasta isterie mondiala ?! Cine a vindut toate stocurile de medicamente ( in prag de expirare) de masti, de alimente greu-vandabile, de detergenti, dezinfectanti etc ? si asta e doar virful iceberg-ului.
..........................................................................................................................................
Asa ca,  la final, ma astept sa ma trezesc la usa cu CIA, KGB, MI5, Mosad-ul ... sa ma rapeasca extraterestri iar adevarul sa ramina ( evident ) dincolo de noi!