21 septembrie 2016

pe unde are sediul dragostea?




Avind in vedere ca vremea e de ...numarat banii si / sau de facut copii am zis ...fara nicio legatura ...sa pun si eu o intrebare : pe unde are sediul oare  dragostea ?

Propun sa o luam de sus in jos, metodic :

# in cap ( a se citi creier, minte) !!! ... capul e raspunzator de multe din faptele noastre dar de dragoste se pare ca nu prea ! daca evaluezi fizicul, zestrea sau contul din banca, daca esti prea ratzional si incepi sa vezi toate defectele...daca le vezi si le acceptzi inseamna ca ...  altcineva inclina balantza ... sa fie oare inima ?????????????
# in inima ? e un organ ca oricare altul ...  de ce o fi ea oare acuzata de toate toanele amoroase? ai inima / nu ai inima ! din inima !!! ma doare inima ! itzi pun inima pe masa sau in palma ! O fi ceva pina la urma desi mie imi e greu de crezut ...asta pina mi-o ia inima la trap ...
# in stomac !!! cu cele 2 variante: una prozaica ( “ dragostea trece prin stomac” ) si alta metaforica ( “ cu fluturi in stomac “ ) ... ambele destul de palpabile si dovedibile ( chiar si cu fluturii ... simtzi cum tzi se filfiie uneori )
# in partzile intime ( ca sa nu zic prin sula si omoloaga ei feminina ) problema care se ridica ( atiunci cind se ridica ) ar fi urmatoarea : e vb de sentiment sau de instincte ?

# am uitat ce era mai important : sufletul ! mai mult ca sigur dragostea trece prin suflet dar unde e sediul lui oare ???
Dupa atitea intrebari ( cu sau fara raspuns ) un lucru e fff clar pt mine : dragostea trece pe undeva ...pe ici ...pe colo ...numai ea stie pe unde ... dar cind se cuibareste in tine ( in mine...in el...in ea ) nici dracu nu-i da de capat !
De trecut a trecut si pe la mine prin poarta o data ...de doua ori ... din pacate dupa 3 ani tot trece !!!!!!!!!!