14 septembrie 2016

TOP 3 masculi feroce






Barbatul trebuie sa fie putzin mai frumos ca dracu !!!! oare strabunicile noastre au stiut ce au zis ???
Gusturile nu se discuta dar... se comenteaza pe FB, blog, la o cafea, pe pg tabloidelor, la TV .
 Daca a dat norocul peste tine sa mai fii si un VIP ( notziune care si-a extins granitzele fara masura in ultima vreme ) om te-ai facut !!!!!!! Numele tau e pe buzele tuturor, in fanteziile si visele erotice ale doamnelor si domnitzelor ... tema de stiri ( subiect spumos si incitant ca sa mai creasca raitingul cam obosit al canalelor obscure )
 Te duci si tu, ca tot omul, la " X factor " sau " Sefi la cutzite"  si te trezesti cel mai sexy barbat din Ro !!! Devii brusc un fashion trendsetter, totzi itzi copiaza mersul, frezura, ochelarii de soare ( ca ceasul, masina sau vila e mai greu ) Injuratura ta favorita e pe toate buzele, vorbele tale devin brusc " de duh " mersul pina la chioscul de ziare sau tzigari devine un chin ...paparazzi stau tot timpul la pinda !
M-am gindit sa lasam azi barbatzii pe margine si sa birfim intre noi femeile despre cei mai tari masculi ( feroce ) care ne infierbinta mintzile .
Ei nu taie lemne dar ne taie respiratzia, ne impresioneaza cu spiritul sau cu realizarile lor de exceptzie, ni i-am dori numai pt noi sau dintr-o generozitate fara margini i-am impartzii cu tot mapamondul ( ca tot nu stiu  de existentza noastra umila )

Va bagatzi ??? eu pun de cafea !!! deci CINE ? si evident DE CE ???