18 februarie 2012

AMR o zi

Valentine te iubesc !!!! AMR o zi !!!!
Ce s-ar mai putea spune despre acest subiect???
Inca de la inceputul lunii vuieste mass media pe aceasta tema ...deja de o saptamina micii intreprinzatori si-au montat tarabele cu inimioare de plush si animalute pufoase pt suflete sensibile...ingerasii de ipsos zimbesc dulce , dulciurile ( ramase nevindute de anul trecut) sint ca de ipsos... mare ghinion cu vremea potrivnica ...dar dragostea nu cunoaste ziduri ( de nameti ) peste care sa nu poata trece si nici viscol pe care sa nu-l poata infrunta!!!!
Cluburile nu mai au locuri libere( mai ceva ca la Revelion) iar posturile de radio se bat pe audienta inventind tot felul de concursuri unele mai nastrusnice ca altele !!!! toata suflarea asteapta marea zi !
Multe voci circotase murmura ca nu e sarbatoarea noastra si ca importam toate prostiile, ca traditia romaneasca serbeaza Dragobetele si ca iubirea ar trebui pur si simplu sa existe nu sa ne scoatem ochii ostentativ cu ea ...
Si totusi de ce nu??? Ce e rau in faptul ca este inca o traditie de imprumut??(nu e nici prima si nici ultima nu o sa fie )
Hai sa lasam indragostitii sa se simta bine in mod organizat si daca putem sa le organizam indragostirea ...intr-o societate in care se duce o lupta acerba pt manipulare de ce sa nu manipulam pina si dragostea si sa facem din ea o afacere profitabila ???...sau nu?