14 decembrie 2018

Banica la juma de pretz



Primul concert ( din seria de 4) si al 17-lea cronologic vorbind, din palmaresul actorului ( ? ! )  cintaretzului si juratului X factor : Stefan Banica Jr. a avut loc aseara .
 Locatzia fiind evident  Sala Palatului ... anul acesta mi s-a parut cam prea mare ( or fi adaugat raii astia scaune in plus ?! ramase de la concertul lui Brenciu )
Despre el ce sa zic ? e un profesionist care arata impecabil ( si fara viirsta ) vocea inca il tzine, ridurile sint doar cele de expresie, parul uimitor de negru, miscarile aceleasi de o viatza !
Ce m-a dezamagit a fost senzatzia de saracie ...pornind de la decoratziunile salii ( inexistente ), trecind prin costumele cam reciclate si ajungind
pina la invitatzi : Mioara Velicu  ?! pe bune ? care face ca trompeta ? Noroc cu Monica Anghel (  arata senzatzional !!!!!!!! ) care a mai salvat cinstea obrazului.
O alta mare dezamagire a fost trupa de balet care dansa cam fara coregrafie ( sau ca si cind ar fi uitat-o ) fara sincron si fara chef.
 Nota 9, 50 ( ca 10 e a profesorului  ) pt backing vocal !
In rest ... melodii vechi si noi, copii bucurindu-se de confetii si mamici / bunici avind bucurie la Stefan !!!
Nu a fost ce ma asteptam si nici macar nu s-a ridicat la valoarea spectacolului de anul trecut ... asa ca nu o sa-l mai compar cu cel al Deliei ( Acadelia ) sau cu cel al lui Brenciu,   colegii lui de juriu si de breasla.
Fanica ... se pare ca dai semne de batrinetze ... pina si tu, eternul june prim !