31 decembrie 2018

Anul Nou cu BINE




A venit si momentul urarilor ... angajamentelor ... listelor de " To Do " 
Ce as putea dori decit sa ( ne ) fie BINE ?!?!?!

# Daca unora acest BINE le este sinonim cu a-si ineca viatza in alcool si droguri e o problema intre ei si ... ficatul lor! ( boala grea si cam fara leac sau cu un leac greu de acceptat ) 

# Daca altora BINE le este cind sint indragostitzi si un ochi ride desi celalalt plinge e o problema intre ei si inima lor ! ( dar si intre ei si aparent persoana nepotrivita ) 

# Daca pt a le fi BINE lor fura, ucid, distrug binele altora ...e o problema intre ei si constiintza lor ( dar si intre ei si autoritatzi ! ) 

# Daca  BINE inseamna a face fapte bune, a ajuta, a darui, a fi milos  si milostiv ( fara a astepta neaparat ceva la schimb ) ...e o problema intre tine  si sufletul tau ( te potzi numi cu adevarat : un om de BINE ) 

# Daca BINE inseamna pt el sau ea atunci cind birfeste, uraste, dusmaneste, unelteste...e o problema intre ei si mintea ( constiintza lor )  lor ( nu zic nimic de cit de BINE au fost educatzi in cei 7 ani de acasa ) 

# Daca prin BINE intzelegi sa traiesti doar pt a face bani si/ sau sex ... e o problema !

La final o balantza suprema va cintari si va separa binele de rau ... sau nu ! Pina atunci raminem doar noi si liberul arbitru ( materializat de multe ori prin " asa vrea muschii mei " sau " atit m-a dus pe mine capul " ) 
Asa ca :  LA MULTZI SI FERICITZI ANI cu BINE !!!