25 martie 2017

ora pierduta






Un prieten astepta gluma cu " limbile ...inainte " si asa am realizat brusc ca uitasem cu desavirsire de aceasta regula  de primavara!!!
Se va   da ora INAINTE !!! o simpla conventzie   menita sa ne sincronizeze cu restul lumii ...Va fi  suficient sa rotim acele ceasului si o ora din viata noastra va disparea ...e atit de simplu ??? 
As prefera sa se intimple mai des! Sa pot sa dau ceasul inainte ... si de cele mai multe ori inapoi !!! asa, dupa bunul plac.As vrea ca atunci cind ma asteapta evenimente neplacute la orizont sa pot sa sar peste o ora doar mutind acele ceasului...dar mai ales as vrea sa pot da timpul inapoi si sa recistig o ora din viata pe care sa o pot lua de la capat in alt mod pt ca, prima data, ceea ce s-a intimplat a fost gresit ... nu ar fi minunat??? sa nu mai fim sclavii timpului ! 
Cu asta ar trebui sa-si bata capul toate institutele de cercetari din lumea larga nu cu proiecte de arme sofisticate  sau cu statistici stupide !!!!! 
Haidtzi e sa facem din timp doar o conventie ! ( ceea ce chiar este ) haide sa facem din timp aliatul si nu dusmanul nostru !