1 martie 2017

niste profitoare?





Astazi putem fi din plin niste profitoare ( cum adesea sintem catalogate ) deci sa profitam de sarbatoarea primaverii !!! Sa ne punem in piept martisoare, in inima fericire si pe fatza un zimbet larg ... vom fi sigur mai frumoase !!! ( sper ca macar de aceasta data sa se si observe ) vom fi sigur mai energice si mai radiante ( de energie pozitiva sau de feromoni )

Haidetzi sa daruim lafel cum ne si place sa primim ... din suflet si cu inima deschisa !!! nu conteaza ce...nu valoarea materiala e de baza ci gestul si mai ales bucuria cu care il facem.

Sa nu uitam de bunici, de mame, de cele cu care nu am mai vorbit de mult dar nu le-am uitat ... de prietena din copilarie al carei mail zace undeva in lista de adrese ... nici de vecina care ne pindeste prin vizor ( e si ea femeie iar curiozitatea e o meteahna femeiasca )

Astazi sa nu fim egoiste si sa nu gindim nici o clipa ca primul pas trebuie facut de celalalt ( ca persoana e mai tinara, ca e de datoria ei, ca iti e subordonata si tot asa...) Daca simtzim ca vrem sa facem o bucurie sa nu ne mai gindim de 2x ... astazi putem ceda primului impuls ! precis ne vom simtzi generoase ca niste regine.
Nu sint adepta teoriei ca cine daruieste primeste inzecit ... nu pt asta imi place sa fac celor din jur mici bucurii (o felicitare, un ghiocel, o surpriza, un telefon, o urare ) simt in acest mod ca traiesc o zi speciala ...pt ca astazi chiar este o zi spaeciala !!!!!!!!!!! asa sa fie pt noi toate, doamnelor !!!!!!!!!! 
Haidetzi sa simtzim ca inflorim odata cu primavara !