10 iulie 2016

cum alegi un barbat pe FB

LECTZIA Nr 3 AI ALES PIN-AI CULES





* Ai intilnit barbatul perfect : atent in fiecare dimineatza la cafea sa itzi insenineze fruntea cu un banc, cu o melodie, cu un compliment...atent pe parcursul zilei sa te ghideze catre paginile care ta binedispun, atent in fiecare seara sa itzi tzina de urit pina la ore tirzii din noapte. Cunoaste sufletul femeiesc mai bine ca oricine, tandru, cald, spiritual !!!!!!!! din pacate nu itzi da nr de mobil si nici nu vrea sa va vedetzi pe web...  Un semn de intrebare itzi incoltzeste in minte : daca in spatele ID-ului “ lupul sur “ se ascunde  exul care incearca sa te recucereasca ( inca suferind ca i-ai dat papucii ) sau si mai rau : o femeie  ( posibil rivala sau doar zgriptzuroaica ...in cel mai bun caz o farsa a unor prieteni ) ??? si  wau ! ai dreptate ! 

* E un tip serios, usor grizonat cum le sta bine barbatzilor de la o anumita virsta ( peste 45 )cu zimbet sincer, cu ochelari cu rama subtzire care ascund in spatele lentilelor niste ochi inteligentzi ...scrie despre credintza si sinceritate, despre valorile morale si religiozitatea in trainicia familiei !
Intri pe privat si dupa 2 fraze de salut incepe cu perversiunile scabroase...pina sa te dezmeticesti deja itzi propune o partida de sex virtual fierbinte ! Revazindu-i profilul abea acum observi ca grizonarea e contrafacuta ascunzind sub vopsea parul alb si virsta reala iar ochii sint, de fapt,  nu agili ci starlucitori de la vodka iar zimbetul nu tandru ci  libidinos . 

* Itzi scrie poezii, itzi insenineaza zilele cu vorbe atent ticluite dar speciale si incintatoare ! numai pt tine ! pt ca tu esti aleasa ! un suflet ranit ca si al tau care cauta alinare linga perechea potrivita ...linga acea femeie unica, calda, intzelegatoare asa cum numai tu stii sa fii ( macar pt el ) Nu crezi in minuni asa ca itzi mai faci rpd un cont si te lasi abordata ...surprize-surprize ! acelasi text ! copy-paste sa traiasca ! aceleasi vorbe dulci, aceleasi potriveli...aceeasi "  unicitate “ la indigo ! Cele 2-3 prietene de la profil ascund in spate o lista fara numar de prietene in privat ...toate lesinind si oftind dupa barbatul mult visat ! 
* Are uniforma de US Navy si rupe o boaba de romana ( perfect !!!  pt ca tu ai facut la scoala germana sau rusa ) e chipes ( inca ) si foarte sincer cum scrie el din prima ( ca intr-un CV ) rezumatul vietzii lui triste .. Deja te uitzi daca nu cumva tzi-a expirat pasaportul si cam cit ar costa un bilet de avion pina-n state cind...vezi ca si colega de birou l-a cunoscut pe Greg, daca nu pe el atunci pe John sau pe Arthur ( ca mare e armia S.U.A. ) si totzi vor prietenie sincera dar adevarul e tare departe ! 

* Te vede cucernica si smerita... itzi  trimite icoane si citate din Arsenie Boca ! Te vede sensibila si visatoare ...itzi trimite inimioare, amorasi, versuri de inima albastra si citate din  Coelho si Paler ! Te vede iubitoare de animale ...itzi umple pagina de pisicutze, catzelusi  si alte pufosenii haioase ! si nici n-ar fi rau toate astea dar...in spatele acelor profile se ascunde o armata de psihologi care te-au si incadrat intr-un  calup numai bun de manipulare !!!
 
...si lista povestirilor poate continua la nesfirsit ...dar si azi ca si ieri, ca si miine ne vom reintilni tot  pe aici !