7 iulie 2016

cum alegi un barbat pe FB





 Mentzionez inca de la primele rinduri ca aceste " sfaturi " nu se refera la preteneala de simpla  socializare ci la ceva mai multa ...preteneala ! eventual o apropiere sufleteasca sau o eventuala sansa data unei relatzii de durata. Sint reluate de pe fostul Netlog de aceea s-ar putea ca adaptarea sa nu pice chiar ca o manusa.

LECTZIA Nr.1 CE SA NU !

La prima vedere e lucru simplu: itzi arunci ochii pe pagina lui si vezi ce si cum dar...mereu exista si un dar...asa ca atentzie mare la citeva amanunte !
- sa nu aiba in loc de foto o lighioana sau o chestiune abstracta ! aceia precis au ceva de ascuns :  un ochi in frunte, un neg in barba ... niste colegi de serviciu prea curiosi sau ... posibilitatea  de a fi complexatzi de cum arata deci probabil ca  arata ca dracu  ( desi...o vorba batrineasca ne spune ca : barbatul trebuie sa fie doar putzin mai frumos ca acest personaj )

- sa nu aiba fotografia lui Ion Iliescu, Victor Ponta sau Basescu ... exista 90% sanse sa fie chiar ei !
- sa nu vina cu citate motivatzionale  din Tamas, Dalai Lama sau Arsenie Boca ...e lipsit de imaginatzie si precis nu crede o iota din ele
- sa nu se laude cu titlul de manager ( sau patron ) ca sigur e somer  cu sute de CV-uri refuzate ! zicetzi ca banii nu conteaza ?! doar sufletul ! atunci ...mai stam de vorba dupa ce trece ziua aia oarba.

 - sa nu spuna ca stie " neerlandeza " !!!  face pe smecherul desi nu e decit un posibil  biet pacalici care abea silabiseste romana
- sa nu inceapa dialogul cu " ce ochisori frumosi ai " ( desi tu ai doar o floare nevinovata la profil ) urmatoarea fraza va fi sigur " ce tzi-as face de te-as prinde ! "
- sa nu aiba pagina tapetata numai cu Cupidoni, norisori roz si inimioare ...risti sa fie femeie
- sa nu puna poze de actori ( aparent necunoscutzi ) ne crede naive ???? habar n-au ei cite telenovele inghite o femeie si ce memorie buna in materie de fizionomii masculine are !
- sa nu se dea inabordabil si intangibil pt ca din pacate ...chiar asa este !!!!!!!!!!

- sa nu fie insurat ! asta daca o recunoaste din prima sau daca tu nu itzi doresti doar o aventura ...
insuratul va vorbi prea mult de defectele nevestei ( lucru fff enervant ) se va vaita de calvarul de acasa ( desi uneori totul e departe de adevar) va critica soacra, sora, prietenele nevestei...in loc sa vorbeasca cu si despre tine !!!! 


Ar mai fi multe de spus dar las sa va datzi friu liber ...experientzei acumulate

PS acest blog e pt doamne si domnitze  ( mai ales pt domnitze )  ...domnilor va rog sa chibitzatzi de pe margine