18 februarie 2018

paranormalitate




Proaspat intoarsa de la BZ cu 2 papornitze de mincare ( ca doar e Lasata Secului pt. cine va  tzine post ) teoretic va trebui sa le dau gata  pina miine asa ca mi-am pus o farfurie mare de sarmale, un ardei iute ( fff  iute de mi-a luat gura foc si nu am avut cu ce-l stinge ) ba am mai comis si o blasfemie adaugind 2 felii de piine alba,fff alba si cu multe E-uri in locul unei mamaligi traditzionale ( care nu-mi iese niciodata )
M-am asezat confortabil in fatza TV-ului si am inceput sa scanez programele pina cind ... m-a trezit in fatza unei emisiune pe B1 TV cu care chiar am simtzit ca rezonez ! Erau prezentate acolo imagini despre Sfinxul din Bucegi ( creatzie a naturii sau a omului ), despre Babe ( cu niste inscriptzii intr-o limba neidentificata inca ), despre niste formatziuni calcaroase ( si nu numai ) cunoscute ca " pietrele vii "sau travantzi, despre scheletele de uriasi din muntzii Buzaului, Tara Luanei cit si despre tot felul de minunatzii ce se produc in zonele limitrofe.
 Pentru a mai pierde din credibilitate ( parerea mea ) dialogul era condus de o blonda cam afoana dar am ajuns deja la stadiul si la viirsta la care sa stiu sa selectez ce sa cred si ce nu, ce sa inghit si ce nu !!!
M-a intrebat odata cineva la ce-mi foloseste sa ascult si sa scormonesc in aceasta zona crepusculara ... si nu i-am putut raspunde atunci convingator! Probabil,  cind nu vorbesti " pe aceeasi limba " cu interlocutorul tau nu vei reusi niciodata sa te faci intzeles! Sint convinsa insa ca nu voi avea liniste pina nu voi afla mai mult ( pt ca " ADEVARUL e dincolo de noi " ) si nu ma voi putea limita la gogoritzele vehiculate de biserica ( " crede si nu cerceta " ) cit si de arheologia clasica si aservita gruparilor oculte. Mintea mea este iscoditoare si poate si influentza energiilor din zona geografica a BZ ma indruma spre a cunoaste cit mai multe.
Daca aflu ceva interesant si inedit promit sa va spun !