16 octombrie 2008

completare

Apropo de mustarii...de citeva zile disparuse !!! Se pare ca la noi , pe linga pietele volante , s-au inventat si mustariile volante !
Ieri a aparut din nou dar intr-o noua prezentare: Cu alt dizain si cu solist....care , de data asta, cinta muzica de pahar ( acelasi pahar de bere ) Nu mica mi-a fost mirarea sa vad lume ca la urs strinsa in jur...dar nu ca sa-i admire performantele vocale ci ca sa se distreze pe seama unui aurolac ( cuvint intrat deja in dictionar !!!) care dansa de dor si jale in fata tarafului.
Drumul pina la circiuma ( pentru ca nu mai avea aspect de mustarie ) era pavat ( vb americanului ) cu bune intentii...dar cu o materializare grotesca: tarabe cu tot felul de produse( n-am gasit alta rima )confectionate manual/artizanal....cam asta ar fi fost ideea.Puteai vedea niste privighetori cu baterie asa de ...muzicale si miscatoare incit de induiosau ca le tine lipite de suport....sau poate iti doreai sa te intoxici cu o bomboana pe bet intens colorata ( oare cu ce? nu vrau sa aflu ) Erau si cu porumb fiert ( poate din turcia ca la noi s-a cules de mult )cu cremvursti ( ca sa te simti la Viena )si turta dulce vopsita ( acum sint rea pt ca era singura care arata bine )
Se pare ca in fiecare miercuri se organizeaza cite un astfel de ...bilci...de incurajare a artei populare...si asta e poporul