13 decembrie 2017

13.12




Pentru multzi astazi a fost zi de doliu ... cu sufletul sau doar cu jerbe si coroane, din dragoste, simpatie, respect sau ... doar din considerente politice !!! au adus la Sinaia un ultim omagiu ULTIMULUI rege al Romaniei.
Pentru destui astazi a fost panica si frica de a se mai apropia de metrou in urma  incidentului criminal provocat de o dezaxata ( suspecta )
Pentru 10 persoane din BZ a fost aproape o tragedie faptul ca o directoare de scoala are zilnic  placerea de a intra in tromba in curtea scolii crezindu-se la nu stiu care raliu... Totzi au ajuns la spital ... inclusiv inculpata ( acuzind un atac de panica ) iar mama ( mea ) pentru ca locuieste in apropiere,  nu a putut sa doarma din cauza sirenelor de salvare si politzie .
Pentru el poate a fost doar o zi proasta la munca ... pentru ea doar o unghie falsa cazuta ... drame mai mari sau mai mici ...
Pentru mine va fi o zi de mers la teatru si nu oricare ci de Comedie ... si nu la orice spectacol ci unul numit " Breaking News " ( premiera ) un titlu parca predestinat unui puzle de evenimente dintr-o banala  zi de 13 . Aproape o blasfemie sau impietate tzinind cont de  simulacrul de context politic.
Eeeeee ! dar cum eu uneori sint mai nonconformista ...noua sa ne fie bine !!!